Gyermek és Felnőtt tábor


Mostanáig leginkább táncos, harcművész csoportok vették igénybe a tábor szolgáltatásait, de szívesen látunk egyéb érdeklődési körrel rendelkező vendégeket is. 

A falu vonzáskörzetében található túraútvonalak ideálisak túrázni vágyóknak, a bicikli szerelmeseinek és a természetkedvelőknek.

A falu sportcsarnoka egész nap nyitva áll, így bármikor lehet focizni, kosárlabdázni, kézilabdázni stb. Jó időben a Papp Károly általános iskola kertjében található bitumen, illetve füves pályát is lehet használni szórakozás céljából. 

    - Sportcsarnok (30x15 m): parkettás aljzat; kézilabda kapuk; 1 pár fix kosárlabda palánk (+ ha szükséges, akkor még további mobil kosárlabda palánk); tornaeszközök (pl.: medicinlabdák, szekrények, zsámolyok, tornaszőnyegek, stb.); tánccsoportoknak színpadot is tudunk biztosítani.

    - Füves futballpálya: nagyon jó minőségű, gondozott, szabvány méretű focipálya, valamint egy edzőpályával is várjuk a csapatokat.

    - Külső sportpálya: szabvány méretű, aszfaltos kézilabda pálya, világítási lehetőséggel.

    - Füves terület: hatalmas, gondozott terület, mely erőnléti edzésekhez, küzdősportokhoz kíváló terep.

 

A sétálni vágyók bejárhatják a Gólyahír tanösvényt, ami körbevezet a falun.

Idén, 2013. áprilisában a falu összefogásának eredményeképp, az iskola területe mögötti löszdombot helyreállították, így újból visszatérhetett Tápióság címerállata, a gyurgyalag. Ez a gyönyörű madár idén ismét elnyerte a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület által az "Év Madara" címet. De nem csak gyurgyalag telepek figyelhetők itt meg, hanem más fecskefajok is. 

Iskolák részére is kínálunk programokat. Ezek leginkább természet-és környezetvédelem témakörrel foglalkoznak. Játékosan mutatjuk be a gyermekeknek miért fontos óvnunk bolygónkat. 

Maga a tábor 3 "hálószobából"áll, melynek berendezéseit az idén korszerűsítették. A nagyteremben található tv, ebédlő és igény szerint biliárd, illetve csocsó asztal. Megpróbálunk minél természetbarátabb tábor lenni, ezért idén felszereltünk egy napkollektort, ami a melegvizet biztosítja a táborozóknak.

A tábort nem csak teljes ellátással lehet kibérelni. Azoknak, akik jobban szeretik a saját főztjüket, egy kis konyha áll rendelkezésre az ottlakóknak.

 

 

 

 

Adószám: 14290754-2-13